06-41553922    info@bodycontroldollen.nl

BODY CONTROL

Bij Body Control kun je op elk niveau en leeftijd sporten!
"doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg"


Gewichtsconsulent Body Control


In 2019 is niet alleen persoonlijke begeleiding maar ook online advies mogelijk!

Ik krijg heel vaak de vraag, Hermien wat kan ik nou het beste eten om aftevallen? Een antwoord daarop is niet eenvoudig en dat is omdat ik (als gewichtsconsulent) werk met een persoonlijk plan. Bij het intakegesprek kijk ik naar jouw levensstijl en samen maken we haalbare en realistische doelen. In eerste instantie kijk ik niet naar hoeveel kcal je binnenkrijgt maar naar welke keuze je maakt in voeding en wat je hierin zou kunnen veranderen. Wat mag en kan jij op een dag eten (algemene dagelijkse hoeveelheden). De algemene dagelijkse hoeveelheden zijn gebaseerd op jouw levensstijl en jouw lichaam (gewicht, lengte en geslacht). Elk lichaam is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. Ben jij geïnteresseerd wat de mogelijkheden zijn? Persoonlijke begeleiding of online advies? (In vele gevallen krijg je een vergoeding vanuit je verzekering) .

Wat past bij jou?

Persoonlijke begeleiding of online advies. Als je voor de persoonlijke begeleiding kiest, kies je niet alleen voor ondersteuning op het advies van voeding maar ook op het mentale vlak. Door met elkaar in gesprek te gaan krijg je de algemene kennis over voeding en het functioneren van je lichaam. Je leert niet alleen de juiste keuzes te maken maar ook waarom je voor bepaalde producten kiest. Ik zal je motiveren en stimuleren om je doel te bereiken. Bij online advies geef ik via mail of app advies en beantwoord ik de vragen die je hebt over voeding of andere dingen. Door je persoonlijk voedings en bewegingsadvies krijg je inzicht wat er anders zou kunnen om je doel te bereiken maar er zijn geen persoonlijke gesprekken.

Persoonlijke begeleiding; €195.00

-    Intake gesprek door middel van uitgebreide vragenlijst en voedingsdagboek (1 uur).

-    Voeding en bewegingsanalyse en persoonlijk advies. (1 uur).

-    3 vervolggesprekken (30 min.).

Er zijn verschillende mogelijkheden om de gesprekken in te vullen, elke week wegen en een kort gesprek (drie weken wegen 10 min per keer = 1 gesprek) of elke keer gesprek van 30 min.

-    Weegmomenten (thuis of bij mij).

-    Informatie over voeding en het functioneren van je lichaam.

-    Mentale ondersteuning.


Persoonlijke begeleiding; vervolgtraject €125.00

-    4 vervolggesprekken (30 min.).

Er zijn verschillende mogelijkheden om de gesprekken in te vullen, elke week wegen en een kort gesprek (drie weken wegen 10 min per keer = 1 gesprek) of elke keer gesprek van 30 min.


Online advies; €75.00

-    Intake door middel van online vragenlijst en voedingsdagboek.

-    Voeding en bewegingsanalyse en persoonlijk advies, via de mail.

-    3x vervolgadvies via de mail.

-    Weegmomenten (thuis).