06-41553922    info@bodycontroldollen.nl

BODY CONTROL

Bij Body Control kun je op elk niveau en leeftijd sporten!
"doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg"


Body Control | Hermien Dollen


Ik ben Hermien Dollen en ik ben eigenaresse van Body Control en geef verschillende sportlessen.

Naast de ervaring die ik heb opgedaan in de dans, acro en turn wereld richt ik mij nu op Zumba, Bootcamp, hardlopen en voeding. Sinds 2011 ben zumba instructrice, ik ben gediplomeerd in Zumba®, STRONG by Zumba®, en Zumba-Kids®. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald voor bootcamp instructrice. In 2017 heb ik de opleiding voor hardlooptrainster gevolgd en mijn opleiding als gewichtsconsulent behaald. Ik ben nu bezig met de opleiding Yin Yoga en start met de opleiding Yoga docent.

Ik vind het heerlijk om sportlessen te geven dit is mijn passie. Hard werken, doelen maken, gezelligheid, respect voor elkaar, kwaliteit daar sta ik voor in mijn lessen.

Het gaat erom dat je plezier hebt in wat je doet en dat je daarmee ook nog je lichaam traint, dat is mooi meegenomen.

In maart 2017 heb ik mijn opleiding gewichtsconsulent af gerond. Sport en voeding kunnen niet zonder elkaar. Mensen met overgewicht begeleiden vind ik super om te doen. Samen sporten en (weer) een gezonde levensstijl te creëren is een hele leuke uitdaging.

Wil je meer informatie over de groepen en wat de lessen in houden neem een kijkje op deze site en bij vragen laat het weten!

Sportieve groet, Hermien Dollen

Body Control is ontstaan in april 2015 maar heeft daarvoor al een hele geschiedenis.

Hermien Dollen is geboren in Hellendoorn en vanaf haar 12e jaar al bezig met het lesgeven in verschillende disciplines . Haar eerste diploma is dan ook op haar 15e al binnen. Binnen de jazzdans wereld heeft ze verschillende prijzen op haar naam staan zoals Nederlands Kampioen met haar jazzdans groep. Ook is ze gekozen tot sportvrouw van de gemeente Hellendoorn toen ze de individuele titel Nederlands Kampioen binnen haalde met de jazzdans. Naast het behalen en volgen van verschillende cursussen en opleidingen heeft ze nog een acro afdeling opgezet bij de sportvereniging Hellendoorn. In 2008 is daar nog een diploma voor Zumba instructrice bij gekomen, zowel voor zumba als voor zumba kids.

Deze passie voor het les geven en het sporten deed ze altijd in de tijd naast haar parttime baan als tandartsassistente. Totdat in april 2015 de stap is gezet om als zelfstandige verder te gaan en van haar hobby/passie haar beroep te maken, zo is Body Control Dollen ontstaan.