06-41553922    info@bodycontroldollen.nl

BODY CONTROL

Bij Body Control kun je op elk niveau en leeftijd sporten!
"doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg"


Bootcamp


Wanneer zijn er Bootcamp lessen?

Maandag 08.45-09.45 uur Bootcamp en Body walk

Dinsdag 19.00-20.00 uur Bootcamp

Woensdag 08.45-9.45 uur Bootcamp

Woensdag 19.45-20.45 uur Bootcamp

Donderdag 19.15-20.15 Bootcamp basic

(startplek iedere week ergens anders en terug te vinden bij het lesrooster).

Wat is bootcamp:

Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat. Wil je graag fitter worden, afvallen of sterker worden, dan is Bootcamp zeker geschikt. Bootcamp bestaat namelijk uit een afwisselend pakket aan oefeningen die je in de buitenlucht uitvoert, zodat je binnen korte tijd je hele lichaam traint. Zo werk je aan je conditie, doe je rek- en strekoefeningen en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt.

Kan ik dat wel?
Veel mensen denken bij het woord 'bootcamp' al snel aan de drillende manier van trainen bij het Amerikaanse leger. In de fitnesswereld gaat Bootcamp er heel anders aan toe. Daar is het juist een moment van plezier en samen sporten onder goede begeleiding. Het is geen afbeulen, maar aanmoedigen. Bootcamp moet voor iedereen haalbaar zijn en je kunt de oefeningen dan ook zo zwaar maken als je zelf wilt. Door de professionele begeleiding van een bootcamptrainer leer je de oefeningen op een gezonde manier uit te voeren, zonder over je eigen grenzen heen te gaan. Zo kan iedereen op elk niveau meedoen.

Waarom meedoen?

Bootcamp is een zeer gezonde manier van trainen. Doordat je buiten sport, sta je voldoende bloot aan de hoeveelheid daglicht die je dagelijks nodig hebt om je fit en opgewekt te voelen. Je bevind je je in een mooie, vaak groene omgeving en adem je frisse lucht in. Naast een strakker en sterker lijf doe je leuke sociale contacten op. Een bootcampgroep bestaat meestal uit mannen en vrouwen uit allerlei leeftijdscategorieën. Doordat je samen lekker traint, vliegt de tijd voorbij en ben je zowel sociaal als sportief efficiënt bezig. Tot slot motiveert een groep je om regelmatig mee te doen, zodat je ook daadwerkelijk met regelmaat blijft bewegen.


Wanneer zijn er Bootcamp lessen?

Maandag 08.45-09.45 uur Bootcamp en Body walk

Dinsdag 19.00-20.00 uur Bootcamp

Woensdag 08.45-9.45 uur Bootcamp

Woensdag 20.00-21.00 uur Bootcamp

(startplek iedere week ergens anders en terug te vinden bij het lesrooster).